• Emmen 1 start competitie tegen VV Hoogeveen

20 sep 2017 Redactie
  • De mannen van trainer Hendrik Oosting beginnen zondag 24 september as. aan de competitie 2017/2018. In de 1e klasse F opent VV Emmen tegen VV Hoogeveen.  Buiten het feit dat de ontmoeting tussen de Rood-Witten en de Blauw-Witten te boek staat als een streekderby kent deze wedstrijd nog een aantal opmerkelijkheden.
    Zo is trainer Nico Haak even terug op De Meerdijk. Hij was de afgelopen 3 seizoenen de coach van VV Emmen. Daarnaast speelden in het afgelopen seizoen de Hoogeveen-spelers Bjorn Zwikker en Resmond Roemahlewang voor VV Emmen. In tegenovergestelde richting kwam Joeri van der Tuin over naar VV Emmen. Hij keerde daarmee terug naar de club waar hij zijn voetbalcarriere startte.

Een goed begin is het halve werk. Beide clubs hebben zich inmiddels geplaatst voor de volgende ronde in de KNVB-beker en zijn nu uit op een flitsende competitiestart. Alle ingredienten voor een aantrekkelijk duel zijn aanwezig!  De wedstrijd begint om 14.00 uur.

*foto: Joeri vd Tuin terug bij VV Emmen