• Sportpark

• De voetbalvereniging Emmen speelt haar thuiswedstrijden op sportpark ‘Meerdijk’. Dit sport- en businesspark huisvest tal van sportverenigingen en bedrijven. De bekendste is FC Emmen: Het stadion van de Jupiler League-club ligt pal naast de accommodatie van de voetbalvereniging Emmen.

Het sportpark is prima bereikbaar. Per fiets en auto (prima toegangswegen en ruime parkeergelegenheid op P3), maar ook per openbaar vervoer. Vanaf station Emmen stoppen de lijnbussen 12 en 26 bij bushalte Stadionplein (voor het stadion van FC Emmen). Vanaf deze bushalte is het enkele minuten wandelen naar de vv Emmen.

Plattegrond Meerdijk
    De accommodatie van de vv Emmen bestaat uit twee trainingsvelden en vier wedstrijdvelden. Dit zijn allen natuurgrasvelden. Daarnaast speelt vooral de jeugd van de FC Emmen (dat ook bij de vv Emmen haar wedstrijden speelt) in het stadion van de FC Emmen, waar een kunstgrasveld ligt.
    In totaal zijn er 14 kleedkamers en 3 scheidsrechterskleedkamers. De kleedkamers krijgen medio 2016 een opknapbeurt.
    Het clubgebouw bestaat uit de kantine met keuken, een sponsorhome en een grote en een kleine bestuurskamer.