• Nog twee teams in de nacompetitie, en vijf teams die nog spelen om het kampioenschap. Aanstaand weekend zal er een heleboel duidelijk worden. Het eerste elftal beëindigde afgelopen zondag het seizoen met een 0-2 overwinning bij Germanicus en eindigde op een keurige vierde plaats in de 1ste klasse F. Er zijn nog een aantal teams die strijden voor een titel, promotie of degradatie..

-Nacompetitie
    Emmen 3 (zondag) speelt voor promotie naar de reserve 2e klasse. Het strijdt daarin tegen FC Lewenborg 2 en Wacker 2. De winnaar van deze halve competitie zal promoveren. Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Lewenborg 2 (11.45 uur) op het programma. De verliezer speelt vervolgens volgende week tegen Wacker 2, de winnaar een week later.

Emmen A1 zal aanstaande zaterdag in Sneek een ruime achterstand goed moeten maken. In eigen huis verloor men met 1-4 van ONS Boso Sneek A1. Mocht de achterstand niet goed gemaakt kunnen worden, dan degradeert de A1 naar de 4e divisie. Zo wel, dan wachten nog twee ko-rondes.

-Kampioenschappen
    In de onderbouw kunnen vijf teams van vv Emmen kampioen worden. Het belangrijkste in de onderbouw is natuurlijk niet het kampioen worden, maar het plezier en de ontwikkeling. Desalniettemin gaat het dus prima met de huidige resultaten van onze jongste jeugd!

Emmen E4 speelt aanstaande zaterdag thuis om 9.30 uur tegen CSVC E4G. Bij een overwinning mogen de manschappen zich kronen tot kampioen van de 4e klasse 40.

Emmen F1 speelt zaterdag (10.30 uur) een heuse kampioenswedstrijd tegen Sleen F1. De winnaar is kampioen van de 2e klasse 15. Bij een gelijkspel is Emmen F1 de kampioen.

Emmen F2 is al kampioen: Het won in eigen huis van WKE F2 en zal aanstaande zaterdag gehuldigd worden!

Emmen F3 heeft zaterdag in eigen huis (9.30 uur) genoeg aan een puntje tegen Bargeres F3. Het mag niet verliezen, want in dat geval zal Bargeres de titel van de 4e klasse 55 pakken.

Emmen F4 zal moeten stunten bij Schoonebeek F3G. De Emmenaren moeten dan “het wonder van Schoonebeek” volbrengen: Winnen met zes doelpunten verschil. Het jongste team van onze vereniging heeft echter tot nu toe een prima seizoen achter de rug en mag zeker al tevreden zijn met een mooie tweede plaats.