• De voetbalvereniging Emmen is sinds afgelopen zaterdag drie kampioenen rijker! Op de Meerdijk werden de E4 en F1 kampioen. Emmen F2 werd vorige week al kampioen en werd zaterdagochtend gehuldigd op de Meerdijk.

Emmen E4 werd kampioen van de 4e klasse 40!

Emmen E4 had het moeilijk in het kampioensduel, rechtte de rug en wist uiteindelijk een belangrijk puntje binnen te slepen tegen CSVC E4. Door het gelijke spel eindigde Emmen E4 gelijk met DVC'59 E2 in de 4e klasse 40, maar heeft het een veel beter doelsaldo. Het kampioenschap kon daardoor gevierd worden!

Emmen F1 werd kampioen van de 2e klasse 15!

Emmen F1 speelde voor veel publiek in eigen huis de kampioenswedstrijd tegen Sleen F1: De winnaar mocht zich kronen tot kampioen. Emmen F1 was vandaag echter een maatje te groot voor de concurrent en won, met een aantal mooie doelpunten, met 6-2! Het werd dan ook kampioen van de 2e klasse 20.

Emmen F2 werd kampioen van de 4e klasse 48!

Emmen F2 wist vorige week in eigen huis al te winnen van stadsgenoot WKE F2 en won zaterdagochtend het laatste duel van de competitie met 3-5 bij Zwartemeerse Boys F3. F2 werd met ruime afstand kampioen van de 4e klasse 48!

Emmen F3 speelde zaterdag ook zijn kampioenswedstrijd, maar moest helaas zijn meerdere erkennen in Bargeres F3. De roodhemden wonnen met 1-6 op de Meerdijk en werden kampioen. Desondanks mag Emmen F3 spreken van een geslaagd en knap seizoen!

Emmen F4 had theoretisch ook kampioen kunnen worden, maar ons jongste team moest dan wel heel erg dik winnen van Schoonebeek F3. Dat lukte helaas niet, maar de F4 sluit het seizoen wel knap af als de nummer 2 van de 5e klasse 15! Met zelfs nog puppy's in dit team is dat keurig gedaan.