• Er is binnen de vereniging één team die nog promotie af kan dwingen: vv Emmen zondag 3! De mannen van het derde komen voor het tweede seizoen op rij uit in de A-categorie van de KNVB in de reserve 3de klasse. In de competitie werd vorig seizoen een plaats in de middenmoot afgedwongen, dit seizoen behaalden de mannen zelfs de derde plaats.
    Deze derde plaats geeft recht op het spelen van nacompetitie. In deze poule zitten de heren, met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar, ingedeeld met FC Lewenborg 2 (uit de res. 2e klasse) en Wacker 2 (nummer 4 van andere 3e klasse). De winnaar van deze halve competitie speelt in het volgende seizoen in de reserve 2e klasse.

Emmen 3 wist in de eerste wedstrijd zwaar te overtuigen! In Groningen werd FC Lewenborg 2 afgelopen zondag met maar liefst 1-5 verslagen. Een prima uitgangspositie voor eventuele promotie is het gevolg.

Door de overwinning zou Emmen 3 het in eigen huis af kunnen maken tegen Wacker 2. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 5 juni op de Meerdijk! Tijdstip volgt! Informatie/stand/programma van de nacompetitie is te vinden op de teampagina van vv Emmen 3 (zondag).