• Jan Jaap Wever keert terug op zijn oude nest. De 24-jarige pas afgestuurde bedrijfseconoom  verruilt TEVV, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde, voor vv Emmen. Maikel Kroeze en Corbin Kuilder keren beide ook terug naar vv Emmen na te hebben gespeeld voor respectievelijk TEVV en DZOH.

  Jan Jaap Wever keert na twee seizoenen terug bij vv Emmen

  Jan Jaap Wever keert na twee seizoenen terug bij vv Emmen

  Wever neemt afscheid bij TEVV als clubtopscorer. Afgelopen seizoen wist hij in competitieverband maar liefst 17 keer te scoren in de zondag 1ste klasse F. Dat was nog niet genoeg voor directe handhaving voor TEVV: Aanstaande zondag speelt de club uit Tweede Exloërmond voor lijfsbehoud in een rechtstreeks duel tegen LSC 1890 uit Sneek. In Bakkeveen zal dit laatste duel van het seizoen plaats vinden.
  De lange spits is sinds zijn vierde levensjaar al lid van de voetbalvereniging Emmen. Tijdens zijn overgang naar TEVV bleef hij steunend lid. Wever is blij weer terug te zijn bij Emmen: “Ik ben trots dat ik komend seizoen weer onderdeel ben van de selectie van vv Emmen. Het voelt vertrouwd en goed om oude bekenden weer op de Meerdijk te zien. Hopelijk kan ik een bijdrage leveren aan een succesvol vv Emmen.”
  Trainer/coach Nico Haak is ook blij met de terugkomst van Wever: “Hij voegt doelpunten toe aan de selectie. Afgelopen seizoen heeft hij bewezen makkelijk het net te kunnen vinden en aanvallend, als aanspeelpunt, een bijdrage te kunnen leveren aan het team.”

  In het kielzog van Wever en zijn broertje Nick Kroeze keert Maikel Kroeze ook terug naar vv Emmen. Hij speelde ook de afgelopen twee seizoenen voor TEVV, waarmee hij in het eerste jaar promoveerde naar de eerste klasse. Ook Kroeze is een kind van de club: De verdediger was sinds de F-pupillen al lid bij Emmen en keert dus na een korte uitstap weer terug in het rood-wit.

  Corbin Kuilder keert ook terug naar vv Emmen. De in de Emmer wijk Rietlanden wonende Kuilder ging in het seizoen 2014/2015 vanuit de Emmer selectie naar DZOH om daar deel uit te maken van de DZOH-selectie die in de zaterdag 1ste klasse speelde. Afgelopen seizoen speelde hij in het tweede team. Komend seizoen zal hij deel uitmaken van de Emmer selectie met het eerste elftal in de zondag 1ste klasse en het tweede elftal in de reserve Hoofdklasse.