• Op de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 18 april jl. is Chris Hindriks teruggetreden als secretaris van de VV Emmen. Mede door zijn drukke werkzaamheden voor de FC Emmen zijn beide functies niet meer te combineren. Chris blijft wel actief als wedstrijdsecretaris voor zowel VV Emmen als FC Emmen. De vacature die is ontstaan is nog niet ingevuld. Het bestuur is naarstig op zoek naar kandidaten en roept belangstellenden op zich te melden.

Op de matig bezochte ledenvergadering, het damesteam was overigens ruim vertegenwoordigd, kondigde het bestuur aan voor het komende seizoen weer een JO-19 team aan de competitie deel te willen laten nemen.
    Daarnaast kwam de financiële positie van de vereniging uitvoerig aan bod. Duidelijk werd dat acties en sponsorwerving voor de komende jaren de speerpunten zijn om financieel gezond te worden en te blijven. Recentelijk is via de Vriendenloterij een mooie aanzet gegeven om de clubkas te spekken. Een oproep nogmaals aan alle leden om deel te nemen aan de Vriendenloterij namens de VV Emmen. Mede door deze actie kon de ledenvergadering de beslissing nemen om de contributie voor het komende jaar niet te verhogen.
    Op 10 juni zijn op ons sportpark de KNVB/finales van de Noordelijke Districtsbeker. We verwachten die dag zo´n 5000 bezoekers. Een mooi sportief evenement waarmee we ons in de kijker kunnen spelen. Daarnaast een flinke impuls voor onze clubkas. Om alles in goede banen te leiden zijn er veel vrijwilligers nodig. Zij worden of zijn inmiddels benaderd. Nog niets vernomen en u wilt wel helpen die dag? Laat het weten aan Louis Harkema, tel 06-20341355 of via bekerfinale@vvemmen.nl
    Een ander punt van aandacht was de actualiteit van deze website. Op de ledenvergadering hebben een aantal mensen aangegeven samen de redactie te willen vormen. Gezamenlijk inzet moet er voor zorgen dat de site actueel en leesbaar blijft.