• Komende zondag, 23 april, speelt onze hoofdmacht tegen VKW. De Borkers bezetten de laatste plaats op de ranglijst in 1F en degradatie lijkt onvermijdelijk. In Emmen eindigde de wedstrijd eerder dit seizoen in een 3-1 overwinning voor de Rood-Witten. Wanneer de mannen van trainer Nico Haak in Westerbork de volle winst pakken en SVBO weet te winnen van Bergum, dan is degradatie voor VKW officieel. Voor VV Emmen is het zaak om in de juiste flow te blijven met de nacompetitie voor promotie in het verschiet. De wedstrijd in Westerbork begint om 14.00 uur.
    Volgende week speelt VV Emmen thuis tegen SVBO. Deze wedstrijd wordt op zaterdagavond 29 april gespeeld aanvang 18.45 uur. Na afloop livemuziek.