• Op donderdag 13 juli om 19:00 uur is het zover. Dan vertegenwoordigen Janiek Arends en Alex Blekkink VV Emmen in het Drents Verbond All Star Team. Op Sportpark Zwaneveld van DZOH ontvangen zij FC Emmen dat op volle oorlogssterkte aan de aftrap zal verschijnen. Jij komt toch ook kijken?

    Janiek en Alex kijken uit naar de confrontatie. Het maakt hen trots dat zij juist zijn opgenomen in de selectie van Martin Drent samen met twintig andere Drentse spelers.

    Er bestaat volgens beide geen twijfel over de lastige opgave die er te wachten staat. Toch willen ze zich er bij voorbaat niet zomaar bij neerleggen. "We mogen twee maal in een week tijd aantreden tegen FC Emmen. We gaan ons uiterste best doen om twee maal een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Een goed resultaat in combinatie met veel publiek zou een perfect scenario zijn", aldus Janiek en Alex.

    Vanaf 18:00 uur is het sportpark van DZOH geopend voor publiek. Kinderen tot en met 18 jaar kunnen gratis naar binnen. Vanaf 19 jaar betaalt men slechts vijf euro. Daarvan vloeit er twee euro door naar de oorlogskas van het Drents Verbond, voor het bekostigen van verschillende activiteiten en bijeenkomsten voor de amateurverenigingen in de regio.

    Janiek en Alex rekenen op jullie komst!