• Even voorstellen…
    Dag allemaal, mijn naam is Teun Hermans en ik ben twintig jaar jong. Ik studeer Sportkunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen en zit momenteel in mijn tweede jaar. Momenteel loop ik stage bij FC Emmen als coördinator van de Kids Club van FC Emmen. Ik heb vanaf mijn vijfde tot mijn zestiende op voetbal gezeten bij s.v. DTS in Langedijk. Mijn vrije tijd spendeer ik grotendeels aan socializen en fitness. Mijn reden voor het kiezen van VV Emmen als opdrachtgever, is het feit dat ik stage loop bij FC Emmen en ik nog best wel vaak te maken heb met VV Emmen.

Hallo, mijn naam is Mart van Os en ik ben achttien jaar oud. Ook ik studeer Sportkunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen en zit momenteel in mijn tweede studiejaar. Mijn huidige sport en tegelijkertijd mijn hobby is voetbal. Dit doe ik al sinds mijn vijfde bij SVV’04. Vanaf jongs af aan heb ik vaak tegen VV Emmen moeten spelen. VV Emmen had altijd een hoog niveau en daarom leek het mij interessant om voor deze vereniging een organisatie advies te schrijven.

De komende 10 weken gaat u ons wel eens zien rondlopen bij VV Emmen. Vanuit school hebben wij de opdracht gekregen om een organisatie advies te schrijven. De komende weken gaan wij dus een onderzoek uitvoeren. Om draagvlak te creëren en een goed organisatie advies te formuleren, zullen wij ook u, de leden van VV Emmen, er bij betrekken. Dus, mocht u dingen hebben waarvan u zegt dat u dat graag anders ziet, schroom niet en benader mij of mijn mede student wanneer u ons een keer ziet lopen.