• FC Emmen penalty shoot out bokaal E-jeugd d.d. 2 februari 2018

5 feb 2018 redactie
  • Verslag FC Emmen penalty shoot out bokaal E-jeugd op vrijdag 2 februari jl.

Op uitnodiging van FC Emmen waren er 12 teams uitgenodigd om mee te doen met de penalty shoot out.
    De voorronden zijn in 3 edities van 4 teams per keer. Wie de shoot out verliest valt af, de winnaar gaat door naar de volgende ronde.
    Dit moest voor onze E-jeugd van VV Emmen gebeuren in de rust van de wedstrijd FC Emmen-NEC, dus konden we ook nog gezellig de spannende wedstrijd van FC Emmen zien die ook nog eens gewonnen werd met 1-0.
    Met veel support van vaders moeders, teamgenoten, familie en vrienden waren we als VV Emmen goed vertegenwoordigd en zat het sfeertje er goed in.
    De shoot out's moesten we nemen tegen SVBO.
    Onze jongens Rick, Marijn, Kayra, Naoufal en Ryan stonden hun mannetje en wonnen met 4-2 van SVBO en zitten nu in de volgende ronde.
    Wordt vervolgt dus!