• Verslag toernooi "Emmens Beste" in de indoor soccerhal Emmen 28 februari jl.

13 mrt 2018 redactie
  • Verslag toernooi "Emmens Beste" in de indoor soccerhal Emmen 28 februari jl.
    Op 28 februari was het dan zover voor onze E3 en E4. In een zwaar deelnemersveld wonnen zowel de E3 als de E4 netjes hun voorronde wedstrijden.
    De E4 verloor zijn laatste poule wedstrijd nèt met 1-0 van DZOH E1 in de laatste 30 sec., waardoor ze als 2e eindigden in poule B en de E3 netjes als 1e in poule A. De E3 drong zelfs door tot de halve finale waardoor 2x door pech werd verloren op strafschoppen, maar alsnog een mooie 4e plaats in de wacht werd gesleept.
    De E4 haalde net de halve finale niet maar alsnog ook hier een puike prestatie neergezet. Al met al weer een leuk toernooi gespeeld en weer een leuke ervaring rijker, ondanks dat we wel een beetje pech hadden met beide teams, maar dat hoort er helaas ook bij.