• Na een week niet voetballen mocht JO9-3 aantreden tegen Bargeres JO9-2 op het prachtige tijdstip van 8:45 uur in Bargeres. Nadat de vorige wedstrijd net 1 minuut te lang duurde (9-10 verlies tegen DZOH JO9-5) waren de jongens er op gebrand om een beter resultaat neer te zetten.
    Het weer was prima, de zon liet zich al zien en ondanks het vroege tijdstip was de temperatuur ook prima. De mannen van Emmen begonnen prima spelend aan de wedstrijd maar kwamen door een afstandsschot van Bargeres toch enigszins verrassend op 1-0 achterstand. Emmen liet zich echter niet van de wijs brengen en bleef goed voetballen en nog belangrijker als team spelen.
    Er werd in de eerste helft aardig gescoord, wat resulteerde in een 3-6 ruststand.
    In de tweede helft stond Emmen zowaar nog beter te voetballen en met name vanuit de verdediging (die erg goed stond) werd telkens de vrije man gezocht en ook vaak gevonden. Ook is gebleken dat we vanuit de dode spelmomenten kunnen scoren. Deze positieve punten zorgden er dan ook voor dat Emmen geen doelpunt meer tegen kreeg en aan de andere kant nog 3 goals aan het totaal wist toe te voegen. De eindstand is uiteindelijk 3-9 in het voordeel van Emmen JO9-3.
    Door een ware teamprestatie is deze uitslag tot stand gekomen en heeft er voor gezorgd dat de volgende spelers in de gelegenheid zijn gesteld om te scoren, Dani, Vigo en Yesse
    Volgende week zaterdag (14 april) staat de thuiswedstrijd tegen SVV’04 JO9-2 op het programma om 10:45 uur op de Meerdijk.