• Verduurzaming sportpark vv Emmen 1

VV Emmen wil verduurzamen, maar..... daarvoor zijn wij jullie hulp nodig!

Als voetbalvereniging zijn wij het middelpunt van de maatschappij. Iedereen kan bij ons komen voetballen, van jong tot oud. Wij zien het dan ook als onze verplichting om een steentje bij te dragen aan het in stand houden van het milieu, zodat de nieuwe generatie hiervan kan blijven profiteren. Het is niet alleen heel goed voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat vv Emmen in de toekomst kan besparen op de energiekosten en dat betekend meer financiële ruimte voor andere zaken.

Om te verduurzamen zijn wij de samenwerking aangegaan met NoCo2, zo houden we de investering binnen de gemeente Emmen. NoCo2 gaat bij vv Emmen het volgende doen:

• Plaatsen van zonnepanelen op de kantine;
    • Vervangen van alle binnenverlichting door LED-verlichting.

Alleen kost het investeren in verduurzaming geld, namelijk €30.000,-. Alleen dekt de ontvangen subsidie niet alle kosten en hierin kunnen jullie als leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren etc. hun eigen steentje bijdragen.

Om geld op te halen voor de verduurzaming van de club zal er tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Emmen de mogelijkheid zijn om geld te doneren aan de club, zodat ook jij zorgt voor een groener vv Emmen.

Namens het bestuur van vv Emmen,

Florian Kooistra

Secretaris vv Emmen