• Beste leden van vv Emmen,

Na wederom een mooi voetbalseizoen 2017/2018, is het tijd om de balans op te maken. Het bestuur van vv Emmen nodigt jullie allen dan ook uit voor de Algemene Ledenvergadering die gaat plaatsvinden op woensdag 28 november a.s.. Vanaf 19.30 uur is ieder lid welkom in de kantine van vv Emmen.

Waar het vroeger normaal was dat iedere ouder/verzorger zijn steentje bijdroeg bij de club, is dit tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Daarom vanuit het bestuur en de vrijwilligersgroep de schreeuw om meer vrijwilligers. Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal dit een belangrijk onderwerp vormen, met als al hoofdvraag: "wat kan ik voor de club betekenen"? Wij hopen dat jullie dan ook in grote getalen te verwelkomen.

Namens het bestuur van vv Emmen,

Florian Kooistra, secretaris