• Op zaterdag 10 november mochten VV Emmen en VV Sleen aantreden voor de Drents Verbond Shoot Out bokaal. In de rust van de wedstrijd FC Emmen – NAC Breda streden de twee verenigingen tegen elkaar om een plek in de halve finale. Beide verenigingen hadden vijf jeugdspelers uit de JO11 lichting geselecteerd. Zij mochten allemaal twee shoot-outs nemen op een jeugdkeeper van FC Emmen O14. Het team met de meeste doelpunten zou zich plaatsen voor de halve finale op 10 februari 2019 in de rust van de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

VV Emmen
    Namens VV Emmen waren 5 jeugdspelers van de JO11 aanwezig bij de Drents Verbond Shoot Out bokaal. Elke jeugdspeler van onze vereniging mocht twee pogingen ondernemen om te scoren op een keeper van FC Emmen. VV Emmen mocht als tweede van start en kwam geweldig uit de startblokken. Van de éérste vier pogingen ging alleen de tweede poging mis. De goede start konden de jongens van de JO11 geen goed vervolg geven. De 5de en 6de poging gingen helaas mis. FC Emmen O14 jeugdkeeper Daan de Vree had twee prima reddingen in huis. Tegenstander VV Sleen had bij de intrede van de 6de ronde twee goals gemaakt tegen drie van VV Emmen, spannend dus! VV Emmen was niet geschrokken van de twee gemiste pogingen en ging weer rustig verder met scoren. Alle vier resterende pogingen werden gescoord. Hierdoor kwam VV Emmen op een eindscore van 7 gescoorde doelpunten! Een super resultaat waar de jongens van VV Emmen trots op mogen zijn. De blijdschap was volledig toen ook bevestigd werd dat ze zich hadden geplaatst voor de halve finale op 10 februari bij de thuiswedstrijd van FC Emmen tegen ADO Den Haag. Als afsluiting werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt.

FC Emmen wil VV Emmen bedanken voor hun deelname aan de Drents Verbond Shoot Out Bokaal.

Met vriendelijke groet,

Joep Hiddink en Robin Poeste