• Harde wind en een slecht veld waren met name de minste ingrediënten voor de wedstrijd van vanmiddag waarin Emmen het op ging nemen tegen WVV. Maar Emmen deed wat het moest doen en won in Winschoten met 1-2. Doelpuntenmakers vanmiddag waren Patrick Eberhard en Sem Nijkamp. De achtervolgers (SWZ BOSO Sneek en VKW) wonnen ook, dus het blijft nog steeds spannend in de kop van de 1e klasse F. Emmen is nog altijd koploper (evenveel punten als SWZ, maar wedstrijd minder). Aankomende zondag speelt vv Emmen uit in Westerbork tegen VKW en onze rood-witten kunnen alle support gebruiken om de koppositie vast te houden. Dus kom zondag 28 april ook naar Westerbork en support vv Emmen in de strijd om promotie naar de hoofdklasse. Graag tot dan!