Corona maatregelen wedstrijddagen

Op zaterdag 5 september wordt er veel volop gevoetbald op ons sportpark de Meerdijk. Op zondag 6 september voetbalt vv Emmen 1 thuis tegen Alphense Boys.
Wij verzoeken u vriendelijk om u aan de geldende Coronamaatregelen te houden. Deze maatregelen kunt u nalezen bij de ingang en deze zullen ook zichtbaar in de kantine hangen:- Gelieve het toegangsbewijs op de wedstrijddag van vv Emmen 1 op zondag a.s. contant af te rekenen, daar wij niet tijdig de mobiele pin tot onze beschikking hebben.- Wij verzoeken u uiteraard om 1,5 meter afstand te houden, zowel buiten als binnen.- De stoelen dienen bij de tafels te blijven staan, zoals deze al staan. Slepen met tafels en stoelen is niet toegestaan. Indien er geen stoelen meer vrij zijn, dan is de kantine vol en zult u weer naar buiten moeten. – Op de tribune mag alleen plaatsgenomen worden op stoelen waarop geen kruis staat.- De keuken is tot nader orde gesloten, er zijn alleen broodjes verkrijgbaar.
Ter informatie: indien er controle komt (en die kans is groot) en wij niet voldoen aan aan de wettelijke eisen, dan krijgen wij als club een forse boete, maar ook diegene(n) die zich niet aan de regels houdt kan worden beboet. Dat is overigens naast het feit dat wij ons gewoon aan de regels willen houden om besmetting te proberen te voorkomen.Voor onze tegenstanders zullen wij de regels ook duidelijk maken via informatie die overal zullen worden opgehangen.
Wij rekenen op uw medewerking.