Emmen volgend seizoen eersteklasser

Het is Emmen niet gelukt zich te handhaven in de Hoofdklasse. Volgend seizoen dus weer in de Eerste Klasse. En daarin zitten mooie clubs en dat betekent meer derby’s.

Emmen gaat dat doen met een (deels gedwongen) sterk verjongde selectie. Al eerder meldden we het vertrek van Patrick Eberhard (EHS 85). Merik Sliedrecht, Alex Blekkink en Sem Nijkamp gaan hun geluk beproeven bij Hoogeveen. Pelle de Vries gaat door zijn blessure op lager niveau voetballen en gaat terug naar derdeklasser SC Erica. Ook Arjan Goeree gaat terug naar zijn oude club (vierdeklasser Sleen).

Onze selectie wordt aangevuld met talenten uit de FC Emmen-jeugd en uit onze eigen jeugd. Wie dat zijn, dat melden we volgende week als de overschrijvingstermijn verstreken is.