Even voorstellen : Richard van Uijen

Toen teammanager Jaap Verhoef (70 jaar lid van onze club !!) bekend maakte een stap terug te willen doen, was een opvolger gelukkig snel gevonden. De 24-jarige Richard van Uijen gaat volgend seizoen teammanager Henk Krans assisteren en gaat ook fungeren als assistent-scheidsrechter van het eerste. Richard woont in Emmen. Hij doet de BBL-opleiding verzorgende IG en werkt daarnaast bij het Derkshoes in Westerbork. Voordat Richard bij vv Emmen kwam, was hij een aantal seizoenen leider van SV Weiteveense Boys. Naast het leiderschap heeft hij ook ervaring als scheidsrechter. Dit doet hij ook bij onze club en bij de onze jeugdafdeling SJO-FC Meerdijk. Hij heeft zelf ook gevoetbald, maar kwam er vrij snel achter dat hij daarvoor niet het talent had om op hoog niveau te spelen. Daarom is hij al vroeg begonnen met fluiten vanaf zijn 16e.

Naast sport heeft Richard als hobby koken en leuke dingen doen met zijn vriendengroep. De positief ingestelde Richard hoopt op een mooi seizoen. Dat hopen wij ook en welkom bij onze club !