EXTRA NIEUWSBRIEF CORONA / COVID-19

Emmen, 28  september 2020

Beste leden,

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat er vanavond, door onze overheid, strengere regels zijn aangekondigd om het coronavirus in te dammen.

Ook voor ons als vereniging heeft dit gevolgen. Voor de komende 3 weken zijn o.a. de volgende maatregelen aangekondigd:

• Wedstrijden moeten zonder publiek worden gespeeld
  • Kantine blijft gesloten

Er mag nog wel getraind worden, maar de wedstrijden moeten dus zonder supporters gespeeld worden.  Ook mogen bij de trainingen geen ouders / verzorgers aanwezig zijn. Kinderen kunnen afgezet worden bij de ingang van het sportpark en daar na de training en wedstrijd  weer opgehaald worden.

Wij verwachten dat de KNVB nog met aanvullende informatie gaat komen over met name de jongste jeugdwedstrijden. Tot die tijd kunnen wij hier helaas nog niets over zeggen.

Indien er informatie is voor specifieke teams, dan zal dit per team of per leeftijdscategorie worden verspreid.

Op dit moment zijn er geen mensen met verdenkingen / klachten meer bekend. Na de laatste nieuwsbrief zijn er 2 besmettingen bij gekomen, echter met milde klachten. De eerste mensen die besmet waren zijn hersteld en zijn inmiddels weer begonnen met trainen of met hun vrijwilligersfunctie.

Heb je klachten; laat je testen en blijf thuis!

#StaySafe

Met vriendelijke groeten,