Fysiotherapie

Een blessure in het voetbalweekend opgelopen? Je kan bij Fysiotherapie Scheperpark snel terecht via het sportspreekuur! Iedere maandag tussen 10.00 – 11.00 uur is er een speciaal sportspreekuur ingericht. Aanmelden kan makkelijk via de site van Fysiotherapie Scheperpark: Fysiotherapie Scheperpark uit Emmen (Drenthe)

Doel van het sportspreekuur

“Het doel van het sportspreekuur is om te kijken wat de ernst van de blessure is en welk behandeltraject of maatregelen er genomen moeten worden om zo snel mogelijk de sport te kunnen hervatten. Het sportspreekuur is specifiek bedoeld voor sporters met een acute sportblessure of sporters die al een tijdje rondlopen met dezelfde terugkerende blessure. In 10 – 15 minuten tijd wordt er een screening gedaan door de sportfysiotherapeut, zodat helder is wat uw klacht is en wat er nodig is om hiermee aan de slag te gaan. Deze uren worden nooit ingepland met reguliere afspraken, waardoor er altijd op korte termijn beschikbaarheid is voor de sporters.”

Behandeling

“De sportfysiotherapeut zal een diagnose stellen van de sportblessure. Indien nodig kan er een echo worden gemaakt. Afhankelijk van de onderzoeksresultaten zal de sportfysiotherapeut een behandelplan met de u opstellen om u zo goed en zo snel mogelijk van uw blessure af te helpen.”

Verwijzing

“U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig. Het onderzoek zal in eerste instantie plaatsvinden onder de zogenaamde Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Indien blijkt dat er verder onderzoek noodzakelijk is, nemen wij hierover contact op met uw huisarts.”

Vergoeding

“De vergoeding voor sportfysiotherapie is afhankelijk van uw polis. Neem hiervoor contact op met uw ziektekostenverzekeraar.”

Aanmelden kan via de website: Fysiotherapie Scheperpark uit Emmen (Drenthe)

Delen