MAATREGELEN N.A.V COVID-19, sportpark gesloten!

Helaas zijn er bij de vereniging nog een aantal positieve test uitslagen binnen gekomen, ook wachten we nog op een aantal uitslagen. Naar aanleiding van het aantal besmettingen en klachten heeft de GGD contact opgenomen met de gemeente om hen te adviseren.

Na overleg tussen de gemeente Emmen en het GGD is besloten dat ons sportpark voor de komende 10 dagen wordt gesloten. Er kan niet getraind worden en er kunnen ook geen wedstrijden gespeeld worden. Wij hebben de KNVB geïnformeerd en voor alle teams geldt dat wedstrijden worden afgezegd en worden verzet.

Wij verzoeken je nogmaals om je gezondheid goed in de gaten te houden;

* Blijf thuis bij 1 of meer klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, temperatuur boven 37.5 graden.

* Laat u zo snel mogelijk testen. Maak een afspraak via coronatest.nl. Of bel 0800-1202.

* Bel direct de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u klopt:

* u wordt in een paar dagen steeds zieker

* u ademt steeds sneller of moeilijker (bijvoorbeeld bij het lopen)

* u raakt steeds meer in de war

* u heeft meer dan 3 dagen koorts (38 graden of hoger)

* u bent ouder dan 70, u heeft een chronische ziekte of minder weerstand EN u krijgt koorts.

We zouden het op prijs stellen als je ons ook op de hoogte houdt wanneer er sprake is van klachten of een positieve test. De GGD verzorgt de contactonderzoeken, dit loopt niet via de vereniging.

Zodra er meer nieuws is zullen wij je weer informeren.

STAY SAFE!

Met vriendelijke groeten,