Sponsor worden

Topsport is niet mogelijk zonder financiële ondersteuning. Een belangrijke voorwaarde voor het verkrijgen van deze steun is, dat het bedrijfsleven sympathie heeft en houdt voor de vereniging. Sponsoren moeten de toegevoegde waarde van hun bijdrage in zowel de vereniging als hun organisatie terugzien. VV Emmen mag zich verheugen in de steun van een groot aantal vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven van Emmen, maar ook ver buiten dit gebied.

Dit neemt niet weg, dat wij op zoek zijn en blijven naar uitbreiding van het aantal sponsoren. De continuïteit van de vereniging wordt voor een belangrijk deel bepaald door een actief en zorgvuldig sponsorbeleid, waarvoor de Sponsorcommissie verantwoordelijk is. Naast naamsbekendheid via VV Emmen, bieden wij mogelijkheden tot intern én onderling netwerken.

Wij kunnen u verschillende sponsorpakketten bieden en zien uw interesse met belangstelling tegemoet. De contactpersoon binnen de Sponsorcommissie neemt graag contact met u op voor verdere informatie.

Delen