VV Emmen 1 (ZON)

Boven van links naar rechts :
Joris Vredeveld, Wouter Smallenburg, Sem Hindriks, Patrick Eberhard, Rick Schippers (fysiotherapeut), Jan Jaap Wever, Sem Nijkamp, Jonathan van Dorssen

Midden van links naar rechts :
Helga Tent (verzorgster), Henk Krans (teammanager), Vincent de Roo, Eddie Cutala, Erik Weerman (assistent-trainer), Kevin Waalderbos (hoofdtrainer),Jan-Marc Bosman (assistent-trainer), Olivier Cremers, Djamil Emanuels, Jaap Verhoef (teammanager), Paul Fokkens (materiaal)

Onder van links naar rechts :
Roan Gierveld, Jairick Poulina, Tim Aalderink, Arjan Goeree, Justin van der Werff, Pelle de Vries, Merik Sliedrecht, Jordy Gierveld, Bart-Jan Braams

Op de foto ontbreken : Giovanni Mendes da Silva, Mathijs Arends, Alex Blekkink, Franck Middelkamp, Mervin Prenger, Henk Teuben en keeperstrainer Ruud Vogel.

Uitslagen competitie

Wedstrijd