Uitnodiging bijzondere ledenvergadering

Emmen, 25 april 2021

Beste leden,

Op maandag 10 mei a.s. om 19.30  uur  is er een extra, speciale, ledenvergadering. Deze vergadering zal puur gericht zijn op de samenwerking met SC Angelslo vwb de jeugd.

Omdat er ook dan nog geen vergadering in de kantine gehouden mag worden, zal deze online gehouden worden.

Tijdens de online meeting zal uitleg gegeven worden over de samenwerking, hoe dit er uit ziet en wat de gevolgen zijn. Ook is het mogelijk om vragen te stellen.  Het bestuur zal toestemming vragen aan de leden voor de samenwerking, eerder kan en mag de samenwerking niet uitgevoerd worden.

Wij willen je vragen je aan te melden voor de vergadering. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging met inlogcode voor de online meeting.  Aanmelden kan via het mailadres:

Ledenvergadering@vvemmen.nl

Met vriendelijke groeten,