Vrijwilligers gezocht……………

Als voetballer of betrokkene bij vv Emmen weet je dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er vrijwilligers actief, op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat men elke week kan sporten.

Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het (nog) goed met onze club. Dat is natuurlijk prachtig, maar meer leden betekent ook meer teams, meer taken en dus ook: dat er meer vrijwilligers nodig zijn.

We horen weleens van mensen ‘ik wist niet dat er zo veel te doen is bij een voetbalclub‘. Helemaal waar en er is genoeg te doen! En er zijn gelukkig mensen die ons helpen. Je denkt misschien als eerste aan onze trainers en scheidsrechters. Maar ook achter de schermen wordt druk gewerkt, Zijn de kleedkamers schoon, de ballen opgepompt en kunnen wat drinken in onze kantine. Allemaal niet vanzelfsprekend, toch?! We zijn trots op onze club van vrijwilligers!
Doe je mee?

Doe je mee, en word ook jij vrijwilliger bij vv Emmen? Dat kan!

Afhankelijk van je tijd en interesses kijken we dan wat bij jou past.

Heeft u hart voor vv Emmen?
Dan doen wij een beroep u als ouder/verzorger of voetballer bij vv Emmen. Vind jij het ook belangrijk dat vv Emmen blijft bestaan voor iedereen die wil voetballen?

Kantinemedewerkers
Ook zijn wij nog op zoek naar kantine bezetting voor de met name de Zaterdag morgen en middag en voor in de keuken , de tijden is afhankelijk hoe laat de 1e wedstrijden zijn.

in overleg is alles mogelijk……………vele handen maken licht werk.

Gastheer, Gastdame

Als club gaan we de mensen van de tegenpartij b.v. de leiders en/of trainers weer opvangen.
Op wedstrijddag ontvangt u de tegenstanders en de scheidsrechters en u geeft ze koffie of iets anders na afloop van de wedstrijd.

Alle hulp is welkom! Geef je daarom vandaag nog op voor een van bovenstaande functies! Voor meer informatie en/of opgave kun je contact opnemen met iemand van het bestuur, mailen kan naar bestuur@vvemmen.nl of secretariaat@vvemmen.nl

Delen