vv Emmen speelt gelijk tegen Alphense Boys (3-3)

Vorig seizoen stond Emmen garant voor een aantal spectaculaire doelpuntrijke wedstrijden.Emmen, onder leiding van de nieuwe trainer Björn Zwikker, lijkt die lijn voort te kunnen zetten.Na een 2-1 ruststand prijkte er na 90 minuten een 3-3 gelijkspel op het scorebord.Bij Emmen het competitiedebuut van keeper Jim ten Hoor, Franck Middelkamp, Tom Klooster,Pelle de Vries en Jairick Poulina. De gasten begonnen wat beter voetballend, maar de eerste de beste kans voor Emmen was raak. Een lange voorzet van Jairick Poulina werd bij de tweede paal binnen gekopt door Janiek Arends. Beide ploegen kregen kansen.Emmen kwam vlak voor rust op 2-0. Een doorkopbal van Patrick Eberhard werd met een stiffie prima afgerond door Pelle de Vries. In de 45ste minuut toch de treffer van Alphense Boys (2-1). Daarna nog een lob van Pelle de Vries met een uiterste redding van de keeper.Na de rust kon de wedstrijd alle kanten op. Eerst miste Jairick Poulina de kans op 3-1, daarna de gelijkmaker van Alphense Boys via een strafschop.Het spel golfde over en weer en in de 78ste minuut opnieuw de voorsprong voor Emmen. Een voorzet van invaller Raphael Ngendakumana werd binnen getikt door Patrick Eberhard. In de 82ste minuut kwamen de gasten opnieuw langszij (3-3). Patrick Eberhard had in de 88ste minuut de winnende treffer op zijn voet, maar de keeper redde. Deze wedstrijd verdiende ook geen verliezer en het bleef bij 3-3.

Vanavond de samenvatting in Onze Club op RTV Drenthe.

Emmen :Jim ten Hoor, Janiek Arends, Franck Middelkamp, Glenn Arts, Alex Blekkink, Tom Klooster,Sem Nijkamp (Eddie Cutala), Patrick Eberhard, Resmon Roemahlewang, Pelle de Vries (Jan Jaap Wever),Jairick Poulina (Raphael Ngendakumana)

Volgende week speelt Emmen uit tegen SJC in Noordwijk (14.00 uur).